Vizite ne Qendren Shendetesore

 • Inspektim/kontroll
 • 03/02/2023
 • 15;00
 • Qendra Shendetesore Orikum
 • Shqipëri
 • Vlore
 • Vlore
 • Vlore
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Deputete, Perfaqesues te MSHMS, staf mjekesor
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj, Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro, Sekretar i Pergjithshem