Inspektim Punimesh ne Qender Shendetesore nr 2, Durres

 • Inspektim/kontroll
 • 30/01/2023
 • 11:30
 • Qendra Shendetesore nr. 2
 • Shqipëri
 • Durres
 • Durres
 • Durres
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale | Drejtues te Operatorit te Kujdesit Shendetesor
 • Kryetarja e Bashkise Durres, Deputete, Personal mjekesor.
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj, Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro, Sekretar i Pergjithshem