Vizite ne Qender, bashkebisedim me stafet mjekesore

 • Inspektim/kontroll
 • 03/02/2023
 • 11:00
 • Qendra Shendetesore Lezhe
 • Shqipëri
 • Lezhe
 • Lezhe
 • Lezhe
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Kryetar i Bashkise, Deputete, Personel Mjekesor
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj, Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro, Sekretar i Pergjithshem