Bashkebisedim me nxenesit per fushaten e ndergjegjesimit kunder HPV

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 01/02/2023
 • 11:00
 • Liceu Arttistik, Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 2
 • Znj. Ogerta Manastirliu | Znj. Eugena Tomini
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale | Drejtor i ISHP
 • Perfaqesues te ISHP, Nxenes, Mesues, Stafe Mjekesore
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj, Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro, Sekretar i Pergjithshem