Emertim rruge “Nuredin Gorce”, Kamez Qender

 • Tjetër
 • 01/02/2023
 • 13:00
 • Njësia Administrative: Lagjia Administrative Nr. 2
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Lagjia Administrative Nr. 2
 • Rakip Suli | Kryetar i Bashkise
 • Hysen Koldashi | Kryetar i Keshillit Bashkiak
 • Administratorja e Lagjes Administrative Nr. 2
 • Jo
 • Po
 • Eni Pellumbi (Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit)
 • Elvis Gjika (Drejtor i Pergjithshem)