Dhenie e titullit qytetar nderi per Z.Thanas Meksi

 • Tjetër
 • Dhënie e titullit qytetar nderi
 • 02/02/2023
 • 11:00
 • Biblioteka e Qytetit të Elbasanit "Qemal Baholli"
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Gledian Llatja
 • Kryetari i bashkise
 • akademik dhe deputet
 • Po
 • Po
 • Arjola Memetaj
 • Gledian LLatja