Inspektim ne Qendren Kombetare te Urgjencave Mjekesore ku do te prezantohet flota e re e ambulancave dhe bashkepunimi i kesaj qendre me Universitetin e Tiranes

 • Inspektim/kontroll
 • 31/01/2023
 • 11:00
 • Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore - Laprake
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 11
 • Z. Edi Rama | Znj. Ogerta Manastirliu | Prof. Arben Gjata | Z. Skender Brataj
 • Kryeminister | Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale | Rektor i UMT | Drejtor i QKUM
 • Staf mjekesor dhe administrativ
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj, Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro, Sekretar i Pergjithshem