Vizitë në serat e fushës së Elbasanit (Shirgjan dhe Gjergjan)

 • Tjetër
 • vizitë
 • 28/01/2023
 • 09:00
 • Shirgjan dhe Gjergjan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Gledian Llatja
 • Kryetari i bashkise
 • Deputet i zones, Administratorë i Njesive
 • Po
 • Po
 • Arjola Memetaj
 • Gledian LLatja