Takim informues me nxënësit e klasave të VIII dhe IX, me qëllim që të njihen me funksionet, detyrat, ambientet e DPSHTRR-së.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 27/01/2023
 • 11:00
 • Drejtoria Rajonale e Sherbimeve te Transportit Rrugor Tirane, Kashar, Tiranë.
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • Kashar
 • z. Blendi Gonxhja
 • Drejtor i Përgjithshëm i DPSHTRR-së
 • Mësues dhe nxënës (klasa VIII dhe IX)
 • Jo
 • Jo
 • -
 • -