Festimi i përvjetorit të CCIT. E konceptuar si një ceremoni gala.

 • Tjetër
 • Ceremoni Gala
 • 25/01/2023
 • 19.00
 • Teatri i Operas dhe Baletit
 • Shqipëri
 • Tirana
 • Tirane
 • 2
 • CCIT
 • ORGANIZATORET
 • Anetare te dhomes se biznesit, Ambasador, perfaqesues nga Maqedonia, Perfaqesues nga Kosova, Minister per Arsimin dhe Sportin Evis Kushi, Minister per Turizmin dhe Kulturen Mirela Kumbaro, etj.
 • Po
 • Jo
 • Ina Buli, Keshilltar
 • Mimoza Dhembi, Sekretar i Pergjitheshem, i komanduar