Dhënie e titullit qytetar nderi Z. Thanas Meksi

 • Tjetër
 • Dhënie e titullit qytetar nderi
 • 03/02/2023
 • 11:00
 • Biblioteka e Qytetit të Elbasanit "Qemal Baholli"
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Gledian Llatja | Majlinda Perriu | Hektor Çiftja
 • Kryetari i bashkise | Prefekti Qarkut Elbasan | Kryetar i Këshillit Bashkiak
 • akademik dhe deputet
 • Po
 • Po
 • Arjola Memetaj
 • Gledian LLatja