I ftuar ne ceremonine e dhenies se titullit “Mirënjohja e Qarkut Elbasan” disa prej figurave të Myftinisë Elbasan e organizuar nga Këshilli i Qarkut Elbasan dhe Myftinia Elbasan

 • Tjetër
 • Ftese nga Myftinia Elbasan
 • 25/01/2023
 • 11:00
 • Kompleksi “Real Scampis” Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Bukurosh Stafa
 • Kryetar i Keshillit të Qarkut Elbasan
 • Gledian Llatja, Kryetar i Bashkise Elbasan dhe pjesëtarë të myftinisë Elbasan
 • Po
 • Po
 • Arjola Memetaj, Keshilltare
 • Elena Xhina, drejtore kabineti