Event promovues i programit te kodimit te rinjeve te interesur, me prezencene kryeministrit Edi Rama, dhe Ministreve Znj.Kushi dhe Znj.Muzaka

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 23/01/2023
 • 16.00
 • pallati i kongreseve
 • Shqipëri
 • Tirana
 • Tirane
 • 2
 • Delina Ibrahimaj
 • Minister
 • Edi Rama,Kryeminister; Evis Kushi,Minister; Bora Muzhai,Minister ;perfaqesuese te dhomave te tregetise ne vend
 • Po
 • Jo
 • Ina Buli, Keshilltar
 • Mimoza Dhembi, Sekretar i Pergjitheshem, i komanduar