Nënshkrimi i marrëveshjes së mirëkuptimit në rajonin e Tiranës, Durrësit dhe Lezhës

 • Tryezë diskutimi
 • 2/2/2023
 • 11:00
 • Hotel Royal G
 • Shqipëri
 • Durrës
 • Durrës
 • Durrës
 • Norbert Pijls | Arben Skenderi
 • Menaxher i Projektit ''Bashki te Forta" | Drejtor i Pergjithshem / AMVV
 • Pjerin Ndreu, Ndue Luli, Ndrec Dedaj, Pjeter Pjetri, Mjalinda Cara, Edlira Lleshi, Rakip Suli, Hysen Koldashi, Blerim Shera, Emirlanda Cela, Gjergj Prendi, Agron Ivani, Emiriana Sako, Ani Dyrmishi,Elton Arbana, Tauland Xheraj, Artur Bushi, Besa Sheta, Redjan Krali, Rovena Xeka, Edison Memolla, Mukades Gixhari, Afrim Qendro, Emiljan Jani, Alfred Mullaraj, Aldrin Dalipi,
 • Jo
 • Jo
 • Sokol Peci Specialst
 • Arben Skenderi, Drejtori i Pergjithshem