• Aktivitet në Europe Hause. Aktivitet ku MAS është e ftuar. Mbrembje gala, të ftuar nga Dhoma Kombëtare e Tregtisë.

 

 • Tjetër
 • Mbremje gala
 • 25/01/2023
 • **.**
 • Europa Hause
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Znj. Evis Kushi
 • Ministre e Arsimit dhe Sportit
 • Znj. Evis Kushi, e ftuar
 • Jo
 • Jo
 • Z. Nebi Ganellari -Përgjegjës Sektori në MAS
 • Z. Erzen Tola- Sekretar i Përgjithshëm i MAS