Zhvillohet ceremonia e diplomimit te Universitetit te Elbasanit “Aleksandër Xhuvani” të diplomuar në vitin 2022. Aktiviteti zhvillohet  në Pallatin e Sportit në Elbasan. Ministria e Arsimit është e ftuar.

 • Tjetër
 • Ceremoni diplomimi
 • 18/01/2023
 • 16.00
 • Elbasan, Pallati i Sportit
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Z. Gledjan Llatja | Z. Skëder Topi | Znj. Evis Kushi
 • Kryetar i Bashkisë | Rektor i universitetit | Ministre e Arsimi dhe Sportit
 • Z. Gledjan Llatja, Z. Skëder Topi, Znj. Evis Kushi, studentë, petagogë, prindër
 • Po
 • Po
 • Z. Nebi Ganellari -Përgjegjës Sektori në MAS
 • Z. Erzen Tola- Sekretar i Përgjithshëm i MAS