Zhvillohet ceremonia e certifikimit të Oficereve të Sigurisë në shkolla. Aktiviteti do të zhvillohet në Akademinë e Sigurisë,

 • Tjetër
 • ceremoni certifikimi
 • 19/01/2023
 • 12.00
 • Akademia e Sigurisë, Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Z. Bledi Çuçi | Znj. Evis Kushi
 • Ministër i Brendshëm | Ministre e Arsimit dhe Sportit
 • Z. Bledi Çuçi, Znj. Evis ushi, oficerë të sigurisë
 • Po
 • Jo
 • Z. Nebi Ganellari -Përgjegjës Sektori në MAS
 • Z. Erzen Tola- Sekretar i Përgjithshëm i MAS