Tema e komponentit te Menaxhimit te Mbetjeve – Sesion grupi me projektin dhe kryetaret e bashkive nga BTF dhe Seco Project

 • Tryezë diskutimi
 • 19/01/2023
 • 10:00
 • Hotel Colombo
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Norbert Pijls
 • Menaxher i Projektit ''Bashki te Forta"
 • Ervin Demo, Ervin Ceca, Kreshnik Hajdari, Migena Bullari, Juliana Memaj, Hysen Hoxha, Adriatik Mema, Edlira Shkembi, Adriatik Zotkaj, Mimoza Lulaj, Arif Tafani, Bujar Blloku, Valbona Zylyftari, Donald Molishti, Arben Skenderi, Norbert Pijls, Chantal Nicod, Elda Bagaviki, Erdis Hyka, Durim Tabaku
 • Jo
 • Jo