Inspektim i fotovoltaikëve të shkollave “Ptoleme Xhuvani” dhe “Abdyl Paralloi”, Elbasan

 • Inspektim/kontroll
 • 20/01/2023
 • 10:00
 • Shkolla "Ptoleme Xhuvani" dhe "Abdyl Paralloi", Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Gledian Llatja
 • Kryetari i bashkise
 • Drejtues i fondacionit "Shqipëria e Hapur" Z.Andi Dobrushi, Drejtues i ZVA Elbasan Z.Ermir Çela
 • Po
 • Po