Ne daten 27 Janar 2023 Bashkia Gramsh do te perkujtoje 100 vjetorin e krijimit te Sherbimit Pyjor, me pjesemarrjen e Kryetarit te Bashkise, Drejtorit te Sherbimit Pyjor Gramsh dhe perfaqesues nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit.

Aktiviteti do nisi me disa fjalime pershendetese dhe do te vijoje me disa numra artistike nga femijet e Qendres Kulturore te Femijeve.

  • Tjetër
  • Pervjetor
  • 27/01/2023
  • 12:00
  • Qendra Kulturore e Femijeve
  • Klodian Taçe | Faik Lleshi
  • Kryetar Bashkise Gramsh | Drejtor i Sherbimit Pyjor
  • 60
  • Po
  • Po