Inagurim i Shkolles “Gramoz Palushi” Paskuqan, pas rikonstruksionit. Pasqyrimi i punimeve dhe ambienteve te reja.

  • Inagurim
  • 21/01/2023
  • 16:30
  • Shkolla "Gramoz Palushi" Paskuqan
  • Nuk ka foles ne aktivitet.
  • Nuk ka foles ne aktivitet.
  • Nuk ka pjesemarres te larte apo te ftuar nderi.
  • Jo
  • Jo