Kallëzo aktivitetin

  • Imazhet që ngarkohen nuk mund te jene më të mëdha se 8MB
  •  

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në kundërshtim me Kodin Zgjedhor dhe Udhëzimin Nr. 6, datë 23.03.2021 “Për përdorimin e materialeve propagandistike e edukuese dhe rregullat për afishimin e tyre gjatë fushatës zgjedhore”, Ogerta Manastirliu, kandidate për deputete e Partisë Socialiste, ka hapur zyrën...

Më shumë

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në kundërshtim me Kodin Zgjedhor dhe Udhëzimin Nr. 6, datë 23.03.2021 “Për përdorimin e materialeve propagandistike e edukuese dhe rregullat për afishimin e tyre gjatë fushatës zgjedhore” sikurse tregojnë qartë foto dhe video bashëlidhur këtij Kallëzimi, Ogerta...

Më shumë

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në kundërshim më Kodin Zgjedhor dhe pa një vendim të Kryetarit të Bashkisë Tiranë, në të cilin të përcaktohet si vend publik në territorin e bashkisë Tiranë për afishimin nga Partia Socialiste të materialeve propagandistike, para tre javësh pranë rrethrotullimit të...

Më shumë

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Ditën e diel, datë 28 mars, nëpërmjet një aktiviteti publik të transmetuar në të gjitha mediat e vendit, me praninë e Kryeministrit Edi Rama, ministrit të Shtetit për Rindërtim, Arben Ahmetaj dhe ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku,...

Më shumë

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në kundërshim më Kodin Zgjedhor dhe pa një vendim të Kryetarit të Bashkisë Tiranë, në të cilin të përcaktohet si vend publik në territorin e bashkisë Tiranë për afishimin e materialeve propagandistike, para tre javësh pranë rrethrotullimit të Komunës së Parisit në...

Më shumë