Kallëzime

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në kundërshtim me Kodin Zgjedhor dhe Udhëzimin Nr. 6, datë 23.03.2021 “Për përdorimin e materialeve propagandistike e edukuese dhe rregullat për afishimin e tyre gjatë fushatës zgjedhore”, Ogerta Manastirliu, kandidate për deputete e Partisë Socialiste, ka hapur zyrën...

Më shumë

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në kundërshtim me Kodin Zgjedhor dhe Udhëzimin Nr. 6, datë 23.03.2021 “Për përdorimin e materialeve propagandistike e edukuese dhe rregullat për afishimin e tyre gjatë fushatës zgjedhore” sikurse tregojnë qartë foto dhe video bashëlidhur këtij Kallëzimi, Ogerta...

Më shumë

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në kundërshim më Kodin Zgjedhor dhe pa një vendim të Kryetarit të Bashkisë Tiranë, në të cilin të përcaktohet si vend publik në territorin e bashkisë Tiranë për afishimin nga Partia Socialiste të materialeve propagandistike, para tre javësh pranë rrethrotullimit të...

Më shumë

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Ditën e diel, datë 28 mars, nëpërmjet një aktiviteti publik të transmetuar në të gjitha mediat e vendit, me praninë e Kryeministrit Edi Rama, ministrit të Shtetit për Rindërtim, Arben Ahmetaj dhe ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku,...

Më shumë

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në kundërshim më Kodin Zgjedhor dhe pa një vendim të Kryetarit të Bashkisë Tiranë, në të cilin të përcaktohet si vend publik në territorin e bashkisë Tiranë për afishimin e materialeve propagandistike, para tre javësh pranë rrethrotullimit të Komunës së Parisit në...

Më shumë

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në datën 15.03.2021, në faqen zyrtare të Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë është publikuar njoftimi i kontratës për Koncesionin me objekt “Ndërtimi, zhvillimi, mirëmbajtja dhe operimi i Zonës së Teknologjisë dhe Zhvillimit Ekonomik, në Spitallë, Durrës”, me...

Më shumë

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në kundërshim me Kodin Zgjedhor dhe Vendimin Nr 9, datë 24.12.2020 të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Agjencisa Telegrafike Shqiptare, institucion në varësi direkte të Kryeministrit, është përfshirë në fushatë jo vetëm duke propaganduar lajme në favor të qeverisë...

Më shumë

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në datë 16 mars, 39 ditë para ditës së zgjedhjeve dhe në pronë publike, janë vendosur materiale propagandistike të Partisë Socialiste në qyetetin e Belshit, siç tregojnë qartë materialet provuese bashkëlidhur këtij Kallëzimi. Kjo përbër shkelje të Kodin Zgjedhor si...

Më shumë

Kandidatja per Deputete e PS Edona Bilali

Diten e enjte date 18 Mars kandidatja per deputete e Partise Socialiste Edona Bilali ka vizituar Shtepine e te Moshuarve ne Shkoder duke zhvilluar takim me drejtuesin e isntitucionit dhe banoret e kesaj shtepie duke shkelur haptazi nenin 91, pika 1 dhe Vendimin e...

Më shumë

Kandidatet per Deputet te PS Kledina Skendo dhe Alqi Bllako

Diten e enjte date 18 Mars ne ambientet e Bibliotekes “Misto Treska” ne Tirane, kandidatja e Partise Socialiste Kledina Skendo ka zhvilluar takim me mbeshtetesit, ne prani te Kryetarit te Bashkise Tirane Erion Veliaj. Gjithashtu ne daten 11 Mars ne ambientet e te...

Më shumë

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content