Seance Plenare

Seance Plenare Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Seance Plenare Data:: 20/04/2023 Ora:: 10:00 Vendi i Zhvillimit:: Parlamenti Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Tirane Njësia Administrative: Nr 2 Folësit kryesorë:: Deputetë dhe MinistraPozicioni: Deputetë dhe...