Author: Postuar nga KQZ

Aktiviteti “Gjuha amtare”

Ne kuader te misionit te saj, promovimi i librit dhe letersise, per muajin shkurt Qendra Kombetare e Librit dhe Leximit-QKLL ka planifikuar aktivitetin:”Gjuha amtare” Data: 22/02/2021 Ora: 11:00 Vendi i Zhvillimit:...

Read More

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content