Vizita në disa shkolla të ZVA Lushnje.

Vizita në disa shkolla të ZVA Lushnje. Data: 26/02/2022 Ora: 12:00. Vendi i Zhvillimit: Lushnje. Folësit kryesorë: Ministrja e Arsimit dhe Sportit znj.Evis Kushi, zyrtarë lokalë, mësues. Pjesëmarrësit: Ministrja e Arsimit dhe...

Read More