Author: Ministria dhe Financave dhe Ekonomisë

Takim elektoral

Takim elektoral Data: 23/04/2021 Ora: 18:00 Vendi i Zhvillimit: Qarku Vlorë Folësit kryesorë: Kryeministri, Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Të tjerë Pjesëmarrësit: Kryeministri, Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Të...

Read More

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content