Author: Enti Kombetar i Banesave (EKB)

Degjese pubike

Degjese publike per investimin e planifikuar per t’u ndertuar ne qytetin e Delvines dhe trajtimi i problematikave te strehimit. Data: 15/04/2021 Ora: 15:00 Vendi i Zhvillimit: Delvine Folësit kryesorë: Ministri i Financave...

Read More

Fillim punimesh

Fillimi i punimeve te nje banese me kosto  te ulet e cila do te ndertohet me fondet e vete Entit Kombetar te Banesave ne qytetin e Tropojes. Data: 08/03/2021 Ora: 10:00 Vendi i Zhvillimit: Bajram Curri, Tropoje Folësit kryesorë:...

Read More

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content