Author: Bashkia Shkodër

Kampionati i Shahut “Cesk Jubani”

Rapid Chess Tournament është një aktivitet traditë i cili bën bashkë sportistët e Sport Klub “Vllaznia” dhe veteranët e kësaj disipline. Nëpërmjet këtij aktiviteti synohet që eksperienca dhe stërvitja e mendjes të...

Read More

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content