Dita kombetare e Greqise

Ftese nga Ambasadori Grek ,ne diten kombetare te Greqise Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Ftese Data:: 23/03/2023 Ora:: 19:00 Vendi i Zhvillimit:: Tirane Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Tirane Njësia Administrative: Tirane Folësit kryesorë:: Eriselda...

Koncert artistik

Ftese nga nxenesit ne nje Koncert artistik ne piano,violine dhe kitare,me prezencen e medias sociale Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Koncert artistik nga nxenesit e shkolles 'Kongresi i Lushnjes' Data:: 14/03/2023 Ora:: 14;00 Vendi i Zhvillimit:: Lushnje...