Author: KQZ Kallëzime

Kandidati per Deputet i PS Alfred Muharremi

Qëndresa Qytetare kallzon shkeljen e nenit 91 të Kodit Zgjedhor dhe Vendimin e Komisionit Rregullator të KQZ nga kandidati për deputet i Partisë Socialiste z.Alfred Muharremi, i cili në cilësinë e kandidatit ka zhvilluar takim...

Read More

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Shtetasi Granit Gjana, me detyrë Drejtor Kabineti në Bashkinë Kukës, nëpërmjet një grupi në rrjetin “what’s app”, ka përfshirë punonjësit e administratës me detyrim, pa dëshirë dhe pa dijeni, me qëllim angazhimin e administratës...

Read More

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në kundërshim me Vendimin Nr 9, datë 24.12.2020 të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, nëpërmjet VKM nr. 1185, datë 24.12.2020 “Për përcaktimin e metodologjisë dhe të procedurave të monitorimit të qarkullimit në fushën e...

Read More

Partia Demokratike e Shqipërisë

Në mbledhjen e Këshillit të Ministrave të datës 17.02.2021, është miratuar VKM me objekt “Për përcaktimin e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë si autoritet kontraktor për zhvillimin e mundshëm të procedurës së...

Read More

Bashkia Tropoje

Zedhensi i bashkise Tropoje promovon aktivitete te ndaluarashkelur nenin 91, pika 4, te Kodit Zgjedhor si dhe parashikimet e Vendimit Nr. 9 te Komisionit Rregullator prane KQZ-se. Konkretisht zedhenesi i bashkise Tropoje z...

Read More

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content