Author: KQZ Kallëzime

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në datën 15.03.2021, në faqen zyrtare të Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë është publikuar njoftimi i kontratës për Koncesionin me objekt “Ndërtimi, zhvillimi, mirëmbajtja dhe operimi i Zonës së Teknologjisë dhe Zhvillimit...

Read More

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në kundërshim me Kodin Zgjedhor dhe Vendimin Nr 9, datë 24.12.2020 të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Agjencisa Telegrafike Shqiptare, institucion në varësi direkte të Kryeministrit, është përfshirë në fushatë jo vetëm duke...

Read More

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në datë 16 mars, 39 ditë para ditës së zgjedhjeve dhe në pronë publike, janë vendosur materiale propagandistike të Partisë Socialiste në qyetetin e Belshit, siç tregojnë qartë materialet provuese bashkëlidhur këtij Kallëzimi....

Read More

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content