Sistemim asfaltim rruga e fermentimit Hotajve dhe Kurtaj ne lagjen Palvar

 • Inspektim/kontroll
 • 13/05/2023
 • 09:00
 • Palvar
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Malesi e Madhe
 • Qendër
 • Tonin Marinaj
 • Kyetar Bashkie
 • Përfaqësues të bashkisë, banorë të zonës
 • Po
 • Po
 • Arban Gjoka
 • Arban Gjoka - Jurist