Zv.Kryeministrja Belinda Balluku dhe Ministrja e Kulturës, Elva Margariti do të marrin pjesë në një forum për diskutimin e tre projekteve që lidhen me trashëgiminë kulturore ne qarkun e Dibrës

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 11/05/2023
 • 13:00
 • Diber
 • Shqipëri
 • Diber
 • Diber
 • Maqellarë
 • Belinda Balluku | Elva Margariti | Rahim Spahiu
 • Zv.Kryeministre | Ministre e Kultures | Kryetar i Bashkise Dibër
 • Zv.Kryeministrja Belinda Balluku, Ministrja e Kulture Elva Margariti, Kryetari i Bashkisë Dibër Rahim Spahiu dhe drejtues te strukturave te kultures ne qark
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, Këshilltar për median dhe komunikimin në MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Miradministrimit të Burimeve Njerëzore, Aseteve dhe Shërbimeve në MIE