Konkurs dhe promovim i krijimeve më të mira të nxënësve nga të gjitha ZVAP në programin “Art, zeje, sport” (programi jashtë orarit mësimor)

 • Tjetër
 • Promovim programi shkollor
 • 05/05/2023
 • 11:00
 • sheshi qendror para Hotel Fierit
 • Shqipëri
 • Fier
 • Fier
 • Fier
 • znj. Flutura MEÇAJ | znj. Evis KUSHI | znj. Rezarta ALLA | z. Gerti Janaqi | z. Armando SUBASHI
 • drejtore, DRAP Fier | ministre e Arsimit dhe Sportit | drejtore e përgjithshme, DPAP | drejtor i përgjithshëm, ASCAP | kryetar i bashkisë Fier
 • znj. Evis KUSHI, ministre e Arsimit dhe Sportit; znj. Nina GUGA, zëvendësministre e Arsimit dhe Sportit; znj. Rezarta ALLA, drejtore e përgjithshme e DPAP; z. Gerti JANAQI, drejtor i përgjithshëm i ASCAP; z. Lefter SHEHAJ, prefekt i qarkut Fier; z. Armando SUBASHI, kryetar i bashkisë Fier; znj. Rajmonda BALILI, kryetare e bashkisë Patos; znj. Majlinda BUFI, kryetare e bashkisë Roskovec; znj. Eriselda SEFA, kryetare e bashkisë Lushnjë; z. Fredi Kokoneshi, kryetar i bashkisë Divjakë; z. Qerim Ismailaj, kryetar i bashkisë Mallakastër
 • Po
 • Po
 • Eugen Mino, përgjegjës sektori, DRAP Fier
 • Flutura MEÇAJ, drejtore DRAP Fier