Zv.Kryeministrja dhe ministre e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku do te marre pjese ne nje aktivitet promovues per targimin e automjeteve bujqesore

 • Tjetër
 • 04/05/2023
 • 12:00
 • Peshkopi
 • Shqipëri
 • Diber
 • Dibër
 • Peshkopi
 • Belinda Balluku | Blendi Gonxhja | Rahim Spahiu
 • Zv.Kryeministre | Drejtor i DPSHTRR | Kryetar i Bashkise Diber
 • Zv.Kryeministrja Belinda Balluku, kryetari i bashkise Diber, Rahim Spahiu dhe drejtori i DPSHTRR, Blendi Gonxhja
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, Këshilltar për median dhe komunikimin në MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Miradministrimit të Burimeve Njerëzore, Aseteve dhe Shërbimeve në MIE