Inspektim në kantier rindertimi pallatesh pikësore

 • Inspektim/kontroll
 • 29/04/2023
 • 11;00
 • Njesia Administrative Mamurras
 • Shqipëri
 • Lezhe
 • Kurbin
 • Mamurras
 • Majlinda Cara
 • Kryetare e Bashkise Kurbin
 • Kryetare e Bashkise Kurbin dhe Stafi
 • Jo
 • Po
 • Nertila Toma , Drejtor Kabineti
 • Nertila Toma ,Drejtor Kabineti