AIDA do marrë pjesë me një stendë informuese në Panairin Ditët e Bujqësisë 2023, që do të mbahet në Lushnje, në datat 27-29 prill 2023. Ky panair i dedikohet Bujqësisë së qëndrueshme, Blegtorisë, Peshkimit dhe Inovacionit dhe do të shërbejë si një platformë komunikimi mes aktorëve kryesorë të këtyre sektorëve nga Shqipëria, rajoni i Ballkanit dhe Evropa.

 • Tjetër
 • Panair Ndërkombëtar për Bujqësinë
 • 28/04/2023
 • 09:00
 • Lushnje, Sheshi i Qytetarëve
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • 2
 • -
 • -
 • Stafi i AIDA
 • Jo
 • Po
 • Meril Canameri, Specialist | Drejtoria Marketing dhe Kërkim Analizë
 • Sokol Nano, Drejtor Ekzekutiv