Konkursi ndërkombëtar për projekt-ide për 3 komplekset sportive: Korçë, Durrës, Vlorë “Qendrat e reja të qytetit”, takim në Korçë. Do të organizohet prezantimi publik i propozimeve arkitektonike për zhvillimin e kompleksit sportiv “Skënderbeu”. Ministria e Arsimit dhe Sportit është e ftuar.

 • Tjetër
 • Prezantim publik
 • 02/05/2023
 • 09.00
 • Teatri "Andon Zako Çajupi", Korçë
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Korçë
 • Korçë
 • Z. Edi Rama | Z. Sotiraq Filo | Z.Armando Duka
 • Kryeministër | Kryetari i Bashkisë | Presidenti i FSHF
 • Z. Edi Rama, Znj Evis Kushi, Z. Sotiraq Filo, Z. Armando Duka
 • Po
 • Po
 • Z. Nebi Ganellari -Përgjegjës Sektori në MAS
 • Z. Erzen Tola- Sekretar i Përgjithshëm i MAS