Konkursi ndërkombëtar për projekt-ide për 3 komplekset sportive: Korçë, Durrës, Vlorë “Qendrat e reja të qytetit”, ne Durrës do të bëhet prezantimi publik i propozimeve arkitektonike për zhvillimin e kompleksit sportiv “Niko Dovana”. Ministria e Arsimit dhe Sportit është e ftuar.

 • Tjetër
 • Prezantim publik
 • 04/05/2023
 • 09.00
 • Teatri "Aleksandër Moisiu", Durrës
 • Shqipëri
 • Durrës
 • Durrës
 • Durrës
 • Z. Edi Rama | znj. Emirjana Sako | Z. Armando Duka
 • Kryeministër | Kryetari i Bashkise | Presidenti i FSHF
 • Z. Edi Rama, Znj Evis Kushi, znj. Emirjana Sako, Z. Armando Duka
 • Po
 • Po
 • Z. Nebi Ganellari -Përgjegjës Sektori në MAS
 • Z. Erzen Tola- Sekretar i Përgjithshëm i MAS