kutimi me anetaret e Keshillit Rinor rreth mundesive dhe prioriteteve ne mbeshtetje te rinise

 • Tryezë diskutimi
 • 19/04/2023
 • 10:00
 • Roskovec
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Roskovec
 • Znj. Majlinda Bufi
 • Kryetar Bashkie
 • Perfaqesues te bashkise dhe anetaret e keshillit
 • Jo
 • Jo
 • Reja Cjapi , Drejtor Kabineti
 • Delina Hoxha , Sektretar i Pergjithshem