Takim në kuadër të bashkërendimit dhe koordinimit të proceseve dhe punës lidhur me mirëqeverisjen

 • Tryezë diskutimi
 • 20/04/2023
 • 14:00
 • Salla rrethore, kati III, ne Kryeministri
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Milva Ekonomi
 • Minister i Shtetit per Standardet e Sherbimeve
 • Ministrja dhe te tjere perfaqesues te institucioneve shteterore
 • Jo
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti