Dreke Bajrami ne Qender Sociale (Gonxhe Bojaxhi)

 • Tjetër
 • Dreke Bajrami
 • 21/04/2023
 • 12.00
 • Qendra Sociale Gonxhe Bojaxhi
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise, deputeti dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem