Takim në kuadër të lehtësimit të procedurave të eksportit

 • Tjetër
 • Takim
 • 18/04/2023
 • 12:00
 • Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Nr. 9
 • Znj. Frida Krifca | Z. Emir Djikic
 • Ministre e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural | Drejtues i CEFTA
 • Ministrja e MBZHR, Përfaqësues të MBZHR, Drejtore e Përgjithshme e AKU, Drejtorë e Përfaqësues të CEFTA
 • Jo
 • Jo
 • Jona Halili, Specialist në Sektorin e Informimit të Publikut dhe Koordinimit Ndërinstitucional
 • Znj. Jeta Deda, Drejtor i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit