Inspektime ne objektin”Argjinatura mbrojtese e lumit Shkumbin dhe infrastruktura ndihmese e Automotoparkut.

 • Tjetër
 • Inspektime ne objektin “Argjinatura mbrojtese e lumit “Shkumbin” dhe infrastruktura ndihmese e automotoparkut
 • 17/04/2023
 • 10:00
 • Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Edi Rama
 • Kryeminister
 • Kryetari i bashkise Elbasan z. Gledian Llatja, deputete te qarkut Elbasan, drejtuesi politik i qarkut z. Damian Gjiknuri
 • Po
 • Po
 • Shefqet Bullari
 • Arjola Memetaj