Vizite neper familje te ndryeshme.

 • Tjetër
 • Vizite neper familje te ndryeshme.
 • 16/04/2023
 • 11.30-12.30
 • Vizite ne familje
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Belsh
 • Belsh
 • Arif Tafani dhe Mariglen Bali
 • Kryetar Bashkie dhe NenKryetari
 • Pjestaret e familjes
 • Jo
 • Jo
 • Mustafa Carciu, Sekretari i Pergjithshem
 • Mustafa Carciu