Pastrimi i rrugeve dhe mbjellja e pemeve ne fshatin Germenj.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 17/04/2023
 • 11:00
 • Germenj
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Lekaj
 • -
 • -
 • 15 persona
 • Jo
 • Po
 • Ardit Halili, Specialist Jurist
 • Elton Sula, Sekretar i Pergjithshem