Takim me të rinjtë e gjimnazit Partizani në kuadër të konkursit “Digital Creators” të Agjencisë së Industrisë Kreative në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Rinisë

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 14/04/2023
 • 16:00 - 17:00
 • Shkolla “E kuqe”
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 8
 • Znj. Bora Muzhaqi,
 • Minister Shteti per Rinine dhe Femijet
 • Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, drejtori i Agjencisë së Industrisë Kreative, përfaqësues nga Agjencia e Industrisë Kreative, të rinj influencers që janë pjesë e jurisë së konkursit, nxënës dhe mësues nga gjimnazi Partizani.
 • Jo
 • Po
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF