Vizitë në Bashkinë Shijak në kuadër të mbledhjes së Këshillit Vendor Rinor Shijak

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 11/04/2023
 • 13:30 - 15:00
 • Bashkia Shijak
 • Shqipëri
 • Durrës
 • Shijak
 • Shijak
 • Znj. Bora Muzhaqi,
 • Minister Shteti per Rinine dhe Femijet
 • Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Kryetari i Bashkisë Shijak, të rinjtë e Këshillit Vendor Rinor, specialist të bashkisë
 • Jo
 • Jo
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF