Tryeze diskutimi me perfaqesues nga organizata ETNI ne lidhje me investimet ne energji te rinovueshme.

 • Tryezë diskutimi
 • 10/04/2023
 • 09:00
 • Godina e Bashkise Roskovec
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Roskovec
 • Znj.Majlinda Bufi
 • Kryetare e Bashkise Roskovec
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec dhe perfaqesues nga organizata ETNI
 • Jo
 • Jo
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i Pergjithshem, Bashkia Roskovec